Formiddagscafé

Hyggeligt fredagssamvær for alle i Nr. Jernløse Præstegård
 

28. oktober kl. 13.00

Løvfaldstur (NB – lørdag eftermiddag & forhåndstilmelding)

 

Dybt hælder året i sin gang og atter har efteråret indfundet sig. Derfor vil vi traditionen tro begive os ud i det farverige og smukke landskab på løvfaldsturen 2017. Busturen vil foregå ad naturskønne veje i et adstadigt og oplevelsesvenligt tempo. Undervejs vil vi synge sammen fra Højskolesangbogen, og sognepræsten vil kunne opleves på slap line. Midt på eftermiddagen vil vi gøre holdt og nyde en kop kaffe med lagkage. Der er afgang fra Åvang kl. 13.00, mulighed for påstigning ved Nr. Jernløse kirke kl. 13.05 og Kvanløse Kirke kl. 13.15.Turen forventes afsluttet kl. ca. 17 og er tilrettelagt så alle – også ældre og gangbesværede – kan være med. Nye ansigter hilses velkomne. Tilmelding til Samuel på tlf. 59 18 31 27 eller mail: slla@km.dk senest den 12. oktober.

 

 

 

10. november kl. 09.30

”Pigehjem i Indien” v. Anne-Birthe Ottsen, Sorø

 

Oplev et medrivende foredrag om Pigehjemmet i Kherwara i Indien. Dansk Kherwara Mission er en non-profit organisation, der igennem mere end 70 år har givet fattige piger i Kherwara, Rajasthan i Indien tøj på kroppen, mad tre gange om dagen, lægehjælp og skolegang. Når pigerne afslutter deres tid på pigehjemmet, har de gennemført hvad der svarer til den danske folkeskole, men hjælpen slutter ikke her: projektet følger dem, og yder både økonomisk hjælp og vejledning til videre uddannelse, og går ind og mægler med familierne, hvis de vil gifte deres datter væk, før hun har færdiggjort sin uddannelse. På trods af organisationens navn, er det ikke et krav, at pigerne på pigehjemmet er kristne, og halvdelen af pigerne er derfor hinduer. Anne-Birthe vil denne formiddag give os et unikt indblik i pigernes hverdag, og projektet som helhed. Kom og få indblik i et meningsfuldt arbejde.

Velkommen til nye ansigter – og gamle naturligvis!

Formiddagshygge

Formiddagscaféen får en lillesøster! Som noget nyt vil der fremover være 2 versioner af den traditionelle formiddagscafé i præstegården. Den velkendte udgave med foredrag fortsætter som hidtil, men derudover vil der ca. 1 gang om måneden være mulighed for at mødes i formiddagscaféen i lidt friere rammer til en kop kaffe m. brød og en …

Se side »