Foredragsaftener

Onsdag d. 27. februar kl. 19.30 i Nr. Jernløse Præstegård

“Gensyn med hippieruten”

v. journalist og forfatter Thomas Ubbesen

Som 21-årig stillede Thomas Ubbesen sig i 1977 op ved Friheden Station i Hvidovre, stak tommelfingeren frem og begav sig ud på det, der blev kendt som hippieruten til Nepal uden idé om, hvordan det skulle ende og næsten uden penge. 40 år efter har en nu 61-årige journalist og forfatter, med den gamle dagbog fra dengang i rygsækken, gennemrejst de samme rute på tommelfingeren og med bus og tog, og har, med slutdestination i Himalaya, genoplevet Europa, Mellemøsten og Indien i et nyt årtusind, hvor verden på godt og ondt har ændret sig på utallige måder.

 

Det har han skrevet bogen” Gensyn med Hippieruten – i egne fodspor efter 40 år” om. Bogen fik en fantastisk modtagelse af landets anmeldere. Sikkert fordi det er en medrivende beretning om rejsen dengang og nu, om en vild og psykedelisk verden, der kun eksisterede i et kort glimt, og som nok aldrig kommer igen, og om oplevelser, refleksioner og møder med mennesker i dag, hvor det hele er betydeligt mindre magisk og meget mere kaotisk og frygtindgydende derude.

 

Med baggrund i et langt journalistlivs rejser til brændpunkter over hele verden vil Thomas Ubbesen denne aften give sit personlige bud på verdens tilstand dengang og nu.

Velkommen til et spændende foredrag!

 

 

 

 

Foredragsaftener
– fælles for Nr. Jernløse / Kvanløse sogne og Sdr. Jernløse / Søstrup sogne