Formiddagscafé

Hyggeligt fredagssamvær for alle i Nr. Jernløse Præstegård

 

 

 

 

Fredag d. 23. november kl. 09.30:

”Præstegårdsliv før og nu”

v. Samuel Leth-Larsen

I anledning af at den nuværende Nr. Jernløse Præstegård i 2017 fyldte 150 år vil sognepræst Samuel Leth-Larsen fortælle om livet i en præstegård, både som det blev udlevet i de gode gamle dage, og som det leves anno 2018. Endvidere vil tilhørerne få et indblik i Nr. Jernløse Præstegårds bygningshistorie. Foredraget vil indeholde muntre anekdoter og historiske realia, og naturligvis vil der blive budt på kaffe og hjemmebagt præstegårdskringle som i de gode gamle dage. Velkommen!  

 

Fredag d. 14. december kl. 9.30-11.30:

“Jul i den gamle præstegård”

Så står julen atter for døren – og i lyset af julen også en masse traditioner, der holdes i hævd. Det gælder også for Formiddagscaféen, der i anledning af højtiden bliver til en Julecafé. Der vil være julestemning, sang og hygge. Traditionen tro vil der også være lidt juleunderholdning! Velkommen til årets Julecafé!

Velkommen til nye ansigter – og gamle naturligvis!

Formiddagshygge

Formiddagshygge  Mellem kl. 9.30 og 11.30 er døren åben – kom og gå som det passer jer bedst. Der vil være mulighed for at deltage i et kort, åbent programpunkt kl. ca. 10.30. Det kunne f.eks. være en fællessang, en historie der læses højt, en livsskildring eller noget helt fjerde. Men god tid til samvær …