Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste 2019


Også i år har præstegårdsforpagteren høstet på præstegårdsjorden i Nr. Jernløse, og det glæder vi os over! For uanset om man dyrker korn, majs eller raps, eller man avler æbler, jordbær eller blommer, om man holder svin, køer eller bier, så er høsttid lig med festtid! For mad på bordet, hvad enten det er af den ene eller anden slags, er ikke nogen selvfølge. Forud ligger hårdt arbejde, men jo også afhængighed af Guds generøsitet. Derfor er det godt at fejre høstfest i vore kirker! Velkommen til i vore smukt pyntede kirkerum, i præstegården og på Lundegården, hvad enten du er bonde eller bybo, barn eller bedaget!

  • Nr. Jernløse Kirke søndag den 8. september kl. 10.30. Efter gudstjenesten bydes på en kop kirkekaffe i våbenhuset.

  • Fredag d. 13. september kl. 17.00. Fælles børne- og familiegudstjeneste for alle fire sogne på: Lundegården, Butterupvej 98. Læs mere her

  • Kvanløse Kirke søndag den 15. september kl. 10.30 med efterfølgende kirkefrokost i Præstegården. Hertil med garanti festlig musikalsk underholdning v. John og HC, som vil få os alle til at synge med på gamle dansktop numre, så taget måske letter? Velkommen til alle! Ingen tilmelding – gratis adgang!