Koncerter

Orgelkoncert i Kvanløse Kirke

Søndag d. 25. august kl. 19.00 v. Flemming Dreisig

Ingen sommer uden orgelkoncert i Kvanløse Kirke! Gode traditioner er værd at bevare, og derfor er det med glæde og stolthed at vi også i 2019 kan indbyde alle musikelskere til en forrygende sommerorgelkoncert i Kvanløse Kirke.


I år vil måske Danmarks dygtigste organist, Flemming Dreisig, lægge vejen forbi og trylle for os på tangenter og pedaler. Det er næppe en overdrivelse at sige, at Flemming Dreisig de sidste mange år har været en legende blandt danske organister: Færdiguddannet som 19 årig, Danmarks yngste domorganist som 21 årig i Maribo, organist i bl.a. Helligåndskirken i København, Rønne kirke på Bornholm og har beklædt landets højeste organistembede som domorganist i Københavns domkirke. Desuden været professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Afholdt utallige orgelkoncerter. Kernen i Dreisigs repertoire er den romantiske og senromantiske orgelmusik.


Aftenens program på kirkens Husted orgel bliver en skøn blanding af orgelmusik, når det er allerbedst, og uden tvivl vil vi alle gå beriget hjem efter en fantastisk koncert! Velkommen til såvel nye som gamle koncertgængere – gratis adgang!

Efterårskoncert med elever fra Den Rytmiske Højskole i Vig

Nr. Jernløse Kirke søndag d. 27. oktober kl. 15.00 

Der er i skrivende stund ikke lavet en konkret aftale med elever fra Den Rytmiske Højskole, da sæsonen endnu ikke er påbegyndt. Så vi ved ikke hvem der kommer, og hvad de vil spille for os. Men der er altid nogle friske elever der har lyst og mod til at spille. Så hvis man har lyst til at høre hvad de unge mennesker har på hjerte så mød endelig op til denne koncert. Større entusiasme og gåpåmod skal man i hvert fald lede længe efter! Efter koncerten bydes på en forfriskning i våbenhuset. Gratis adgang.