Orgelkoncert v. Frederik Magle søndag d. 28. august kl. 14.00 i Kvanløse Kirke

“Frederik Magles musik har samlet nogle af Danmarks vigtigste ensembler, og den har været med til at fejre nogle af landets vigtigste milepæle. Som musiker har han arbejdet i alle genrer og stilarter, været Danmarks repræsentant ved internationale konkurrencer, og han har skabt sig sin helt egen vej uden sidestykke i det skandinaviske musikliv.
”Jeg komponerer for at skabe og åbne for følelser hos lytteren” har han fortalt; ”Jeg kan ikke undgå at investere mig selv emotionelt i alt, hvad jeg laver.” Magle blev født på Falster og var et vidunderbarn, hvis musik første gang blev opført offentligt, da han var otte år gammel. Han blev indskrevet på Det kongelige danske Musikkonservatorium et år tidligere end reglerne foreskriver og er stadig den eneste studerende, der fik lov til at have hovedfag i både orgel og komposition. Han forlod Konservatoriet efter halvandet år, taknemmelig, men rastløs og ivrig efter at komme i gang som både komponist og organist.”
Ovenstående tekst indleder Fredrik Magle, som er ansat som organist v. Sankt Pauls Kirke i København, sin hjemmeside med, og det er unægtelig forfriskende at en musiker ikke går den
slagne vej. Kom og hør hvordan den udspiller sig i Kvanløse kirke søndag d. 28. aug. kl. 14.00, umiddelbart efter høstgudstjenesten i Nr. Jernløse Kirke og dertil hørende frokost i Præstegården. Snyd ikke jer selv for en fantastisk 3. halvleg!
Eller orgelkoncert alene, hvis I først kan komme kl. 14.00. Alle er velkomne! Gratis adgang.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.